Lady Gaga acuzata de plagiat

08/08/2011
loading...

Stefania Germanotta cunoscuta sub numele de Lady Gaga şi cea mai mare companie record în lume – Universal Music Group, a fost acuzata părţi într-un proces de plagiat aduse de Rebecca Francescatti – artist şi compozitor de înregistrare de la Chicago, în conformitate cu care al doilea single de pe ultimul album al ei”Iuda”, care este inspirat de piesa ei proprie, publicata în 1999.

Piesa “Iuda” poate fi auzita în diferite locuri de reţea şi pe YouTube, unde au comparat ambele piese, dintre care dupa primul termen de judecată nu se poate presupune că între ele este vreo legătură.

adsense

Francescatti însăşi recunoaşte că asemănarea este izbitoare, dar este incontestabil şi în sprijinul cererii lor, au cerut o serie de experţi al Muzicologilor. Cantareata a susţinut un procent din veniturile din vânzări al piesei “Iuda”. În acest stadiu, nici un reprezentant al vedetelor, Brian sau Germanotta Geynor nu face nici o declaraţie cu privire la caz.

Lady Gaga a fost acuzata de idei împrumutate de muzică si de Madonna după debutul de debut unic de la Born This Way si mai recent împotriva ei a fost un alt caz – ca a furat veniturile provenite din vânzările de accesoriilor pentru ajutorarea la Crucea Roşie japoneză.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Lady Gaga si-a facut tatuaj pe ceafa

Lady Gaga si-a facut tatuaj pe ceafa

Cu două zile în urmă, excentrica Lady Gaga s-a ras...

Uite cum s-a imbracat Lady Gaga la concertul din Bucuresti

Uite cum s-a imbracat Lady Gaga la concertul din Bucuresti

Lady Gaga sustine un concert in Piata Constitutiei...

Lady Gaga din nou, într-o rochie de carne

Lady Gaga din nou, într-o rochie de carne

Lady Gaga este cunoscuta atât pentru muzica ei dar...

CITESTE SI...
Citeste despre: ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare