Machiaj pentru brunete

13/07/2011
loading...

Este cunoscut faptul că culoarea parului, culoarea ochilor si ten natural joacă un rol decisiv în alegerea unui machiaj. Desigur, aspectul general armonios nu este lipsit de semnificaţie, bijuterii si accesorii. Principalul avantaj al brunetelor decat blondele şi roşcatelor este faptul că lor li se potrivesc mult mai multe culori în machiaj. Bruneta ispititoare poate folosi nuante aldine şi un ruj rosu atractiv.

Ochi negri

adsense

Dacă natura va inzestrat cu ochi negri, vă sunt potrivite nuantele de maro inchis si tonuri inchise. Daca parul tau nu are declivităţi spre roşu, aveţi posibilitatea să încercaţi umbre gri de diferite intensitate – atât strălucitoare şi opace. Buzele trebuie sa fie aproape pe nesimţite, în special daca machiajul ochilor este mai inchis.Umbre cu nuanţe violete şi luciu de buze sau ruj sunt adecvate într-o combinaţie de pielea albă, părul negru şi ochii negri.

Ochi albastri

Brunetele care au parul inchis la culoare, pielea alba si ochii albastri, verzi trebuie să fie atente la culorile fardului de ochi.Tenul ar trebui să fie mai redus şi să evitati a evidenţia pometi cu un roz profund. Pariaza pe piersica moale sau de culoare roz pal.Rujul poate fi, de asemenea o nuanta caramel. Pentru machiajul de seară combină armonios diferite nuanţe de gri-albastru şi da dimensiunea dorită genelor cu un rimel de culoare profundă pentru ca genele sa fie de un negru corespunzător.

Ochi căprui

Pentru brunetă cu ochi căprui este adecvată o gama bej-maro, uastfel va crea un machiaj impresionant.Dacă tenul dumneavoastră este mai închis sau care au un bronz si parul tau este maro, fata ta va avea un aspect incredibil de proaspăt, dacă se aplică fardul de obraz cu nuante de bronz sau perle bronzante.Pentru machiajul de seara, aveţi posibilitatea să aplicati ochilor umbre, rimel negru sau maro inchis si un luciu de buze neutru. Uita despre gama de farduri de pleoape roz,deoarece creează impresia de exprimare şi a ochilor obositi.Strălucirea buzelor fa-o cu un luciu delicat.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Sfaturi de machiaj pentru femeile cu pielea palida

Sfaturi de machiaj pentru femeile cu pielea palida

Femeile cu pielea palida ar trebui sa fie deosebit...

Tendinte machiaj toamna-iarna 2015-2016: se poarta buzele de aur

Tendinte machiaj toamna-iarna 2015-2016: se poarta buzele de aur

Dupa cum stiti, ne place machiajul care este legat...

Machiaj toamna 2015: cum actualizam portfardul de cosmetice cu pricipalele tendinte

Machiaj toamna 2015: cum actualizam portfardul de cosmetice cu pricipalele tendinte

Toamna s-a instalat de mult si, odata cu schimbarea...

CITESTE SI...
Citeste despre: , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.
imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare