Machiaj pentru tenul gras

03/08/2012
loading...

Dacă aveţi tenul gras, cu siguranţă ştiti cu ce probleme va confruntati, scurgeri, stralucire, infundarea porilor şi, prin urmare, apariţia punctelor negre şi acneei.

machiaj pentru tenul gras

machiaj pentru tenul gras

adsense

Cauzele grasimii excesive
Tenul gras este un rezultat al producţiei de sebum de la glande şi atunci când se acumuleaza sebum, pielea devine uleioasa şi strălucitoare. În plus, tipic pentru tenul gras sunt porii dilatati care sunt atât de uşor să devină contaminati şi, prin urmare, apar pete negre, acnee şi zone inflamate. Eliberarea excesiva de sebum din piele are cauzele sale hormonale, factori genetici, şi abuzul de machiaj şi alte produse cosmetice.

Pregătirea pielii
Trebuie să ne gândim întotdeauna în primul rând la starea de sănătate a pielii si apoi sa ajungem la trusa de machiaj. Machiajul nu poate ascunde pielea afectata.

Curăţire
Tenul gras are nevoie de curăţare din greu pentru a elimina excesul de grasime. Pe de altă parte, nu se vor utiliza produse prea agresive (cum ar fi săpun), deoarece pielea se usuca si sporeste creşterea producţiei de sebum. Evitaţi creme grele de curăţare si alte grasimi suplimentare.

Alegeti un gel moale sau o spumă, care indeparteaza delicat microbii de pe suprafaţa pielii şi întotdeauna clătiţi bine cu apă rece.

Protecţie solară
În zilele însorite nu mergeti fără cremă cu protecţie solară. Evitati produsele prea grele.

Particularităţi în machiaj pentru tenul gras

Fundaţie
Utilizarea unui produs lichid fără grăsime, va oferi un ten natural şi neted. Aplicati un strat foarte subţire, cu o perie sau un aplicator. Nu vă ajutati de degete, deoarece grăsimea naturală a pielii şi bacteriile pot deteriora machiajul.

Nu uitaţi să curăţaţi periile si aplicatoarele în mod regulat. Puteţi folosi, de asemenea, fundaţia, în formă de pulbere, deoarece este uşor de aplicat. Folositi farduri de obraz-praf.

Înainte de a aplica umbre, se aplică pudră sau fundaţie pe pleoape. Acest lucru va face un machiaj de durată. Folositi nuante sub formă de pulbere, nu, cremoase. Şi pentru multe seri utilizati produse impermeabile.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Tendinte in frumusete primavara-vara 2016: se poarta machiajul electric

Tendinte in frumusete primavara-vara 2016: se poarta machiajul electric

Primavara deja a venit, calendaristic vorbind. Este...

Machiaj primavara-vara 2016: se poarta fardul de pleoape rosu

Machiaj primavara-vara 2016: se poarta fardul de pleoape rosu

Saptamana modei de la New York a socat intotdeauna...

Machiaj pentru brunete 2016: 5 trucuri care te ajuta sa fii moderna

Machiaj pentru brunete 2016: 5 trucuri care te ajuta sa fii moderna

Adevarul este ca brunetele sunt inzestrate cu un ten...

CITESTE SI...
Citeste despre: ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare