Manichiura Vară 2011 – Unghiile scurte, un succes absolut!

19/07/2011
loading...

Unghii scurte în culori mai luminoase sunt cele mai speciale in aceasta vara.Nuantele metalice si cele pastelate completează paleta de culori.Culorile opace si luciul perlat sunt foarte in voga.Manichiura “curcubeu” este mega hot.

adsense

Care sunt tendinţele în “cuie” pentru vara anului 2011?
Unghiile scurte – un succes absolut. Uita de unghii lungi, cel puţin în această vară.

Culori aprinse – “must have” pentru acest sezon. Roşu, albastru, galben, portocaliu, roz, verde sau nuante ale acestora foarte deschise.

Culori pastelate – sunt de asemenea relevante. Daca esti un fan al culorilor strălucitoare, chiar şi în timpul verii, nu vă faceţi griji. Culorile pastelate sunt, de asemenea, la modă. Bej, gri, alb, ciocolata, cenusa de trandafiri …

Nuante metalice – au avansat pe timpul acestei veri.Vară 2011 nu este o excepţie. Argint, aur, cupru … metale în valoare de strălucire pe unghiile tale.

Culorile opace – hit-uri mai tari decat luciul perlat. Totul este mat, fie ca este vorba de culori pastelate sau luminoase.

Lunar Manichiura – este la modă pentru cateva sezoane. Este suficient să se aplice un arc într-o culoare contrastantă la baza unghiilor şi sunteţi pe creasta valului de moda.

Manichiura “curcubeu” – cuie în culori diferite, umbrire de la lumina la intuneric, de la primul deget al acestuia din urmă.

Pop-art manichiura – ceea ce este la modă în haine, şi unghii. Stripes, modele animale, puncte, flori … Manichiura cu pietre stralucitoare, cu imagini şi holograme.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre:
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare