Modul in care ne hranim previne sau aduce cancerul. Care sunt principalele influente?

08/06/2014

Studiile specialistilor arata ca felul in care ne hranim poate alunga sau aduce cancerul. Afla care sunt principalele influente?
Felul in care ne hranim alunga sau aduce cancerul

Studiile din ultimele doua decenii au aratat care este rolul vitaminelor – si mai ales al vitaminei C – in preventia si chiar vindecarea unor boli. Prezenta sau absența acesteia, precum si al altor substante din hrana noastra zilnica poate aduce sau alunga diferite forme de cancer. Citeste mai departe ca sa afli despre ce este vorba, in functie de tipul de cancer.

adsense

Cancerul cervical
Cancerul cervical apare într-un procent mai mare la persoanele cu deficit de vitamina C și care sunt fumătoare. Primele semne care ar trebui să ne alarmeze ar fi petele cervicale anormale. La femeile cu cancer cervical s-a observat că există și un deficit de vitamina B6, cauzat tot de fumat, care epuizează rapid rezerva din organism. Bolnavii de cancer cervical au de cele mai multe ori și deficit de folat, care este tot o vitamină din complexul B. În aceste cazuri, s-a observat că persoanele respective obișnuiau să consume alcool, care are ca efect, între altele, și distrugerea folatului și a tiaminei – amândouă vitamine din complexul B.

Citeste si : Dieta anti-cancer. Care sunt factorii alimentari care scad riscul de cancer

Cancerul de esofag
Este un lucru știut că fumatul excesiv poate duce la apariția cancerului de plămâni. E bine de știut însă că fumatul poate fi asociat și cu alte tipuri de cancer, cum ar fi cancerul gâtului, al esofagului, al pancreasului, al vezicii și al colonului.
Cancerul de esofag și laringe are și el legătură cu deficitul de vitamina C. Fumatul excesiv și consumul de alcool golind organismul de atțt de necesara vitamină. Cosumul de alcool a fost dovedit ca favorizant al apariției cancerelor de gură, esofag, laringe și faringe, dar și al cancerelor de ficat și de sân.

Continuarea pe RevistaFelicia.ro


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
Beti suc de banane si scortisoara cu o ora inainte de culcare. Nu va imaginati ce putere incredibila are!

Beti suc de banane si scortisoara cu o ora inainte de culcare. Nu va imaginati ce putere incredibila are!

Va oferim cea mai buna solutie in cazul unor probleme...

Sucul de usturoi,  bautura miraculoasa ce combate cancerul

Sucul de usturoi, bautura miraculoasa ce combate cancerul

Cancerul este un diagnostic care este privit ca o condamnare...

Varza ne protejeaza impotriva cancerului si a osteoporozei

Varza ne protejeaza impotriva cancerului si a osteoporozei

Mai multe studii demonstreaza efectul preventiv al...

CITESTE SI...
Citeste despre: , , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.

ziare