Noua colectie Primavara-Vara 2011 la Galeria Designerilor Romani din Cocor

15/04/2011
loading...

Galeria Designerilor Romani din Cocor a prezentat noua colectie Primavara-Vara 2011, tinute si accesorii din noile colectii semnate de designeri precum: Elena Perseil, Agnes Toma, Silvia Serban, Cristian Samfira, Mihaela Glavan, Kinga Varga, Adelina Ivan, Mihai Albu, Anca si Silvia Negulescu, Norina Stoica, Dorin Negrau, Galyna, Mirela Diaconu, Andreea Tincu, Otilia Flonta, Cristina Nichita, Anca Roman, Forentina Stoenescu, Angela Vasiliu, Kristina Dragomir, Anca Irina Lefter, Violeta Gaburici, Alexandra Ghiorghie, Georgiana Nicolaescu, Cristiana Purdescu si Anca Radulescu.
„Prin numele de designeri pe care le reuneste, Galeria Designerilor Romani devine spatiul in care se stabilesc si din care pleaca trend-urile din moda romaneasca, dar si spatiul care ofera cea mai mare varietate de colectii de designer. Actualitatea colectiilor expuse, posibilitatea oferita clientilor de a gasi cele mai noi colectii intr-un singur loc si de a-si realiza tinute de designer chiar si la comanda, sunt elementele care asigura atractivitatea Galeriei”, a declarat Mirela Mihailescu, Director Comercial Cocor.


Ce aduce colectia Primavara-Vara 2011? Multa culoare, in primul rand. Motive vegetale, abstracte, imprimeuri grafice, tinute biker style. Dar si rochii diafane, emanand multa feminitate.

adsense

Galeria Designerilor Romani este un concept unic pe piata din Romania, fiind singurul magazin multibrand care reuneste sub aceeasi umbrela colectiile celor mai importanti designeri romani. Colectiile pentru sezonul primavara-vara sunt deja disponibile clientilor Galeriei de la etajul 2 al magazinului Cocor.

Sursa www.onlinecafe.ro


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Tendinte in frumusete primavara-vara 2016: se poarta machiajul electric

Tendinte in frumusete primavara-vara 2016: se poarta machiajul electric

Primavara deja a venit, calendaristic vorbind. Este...

Coafuri primavara-vara 2016: 5 modele perfecte pentru orice ocazie

Coafuri primavara-vara 2016: 5 modele perfecte pentru orice ocazie

Iarna cea pretentioasa, care s-a jucat cu coafurile...

Coafuri primavara-vara 2016: 5 stiluri de la prezentarile de moda celebre

Coafuri primavara-vara 2016: 5 stiluri de la prezentarile de moda celebre

Prezentarile celebre au adus in atentie si tunsori...

CITESTE SI...
Citeste despre: , , , , , , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare