Nu uita de pedichiura!

22/09/2011
loading...

Deşi picioarele sunt una dintre cele mai puţin vizibile părţi ale corpului (in special pentru ochi de sex masculin), au nevoie de îngrijire zilnica – la fel ca spalatul pe dinti.

Pentru a menţine picioarele în condiţii optime, nu este suficient sa tineti cont numai de regulile elementare de igienă.Este necesara o grijă deosebită cel puţin din cand în cand, fără a vizita neapărat salonul de frumusete.

adsense

Cuticuele trebuiesc indepartate periodic cu ajutorul unui instrument special si ca sa le puteti elimina mai usor inmuiati-le.Talpile trebuiesc unse cu crema pentru hidratare si inmuiere si din cand in cand masate.

Este necesar să se utilizeze instrumentele care sunt proiectate special pentru picioare şi au o serie de proprietăţi specifice – anti-bacteriene, anti-inflamatorii, înmuiere, etc.

Oamenii care viziteaza frecvent sauna şi piscina trebuie să utilizeze mijloace pentru a contracara apariţia ciupercilor, deoarece temperaturile ridicate şi umiditatea ajuta dezvoltarea infecţiilor.

Unghiile ar trebui să fie tăiate în mod regulat (cel puţin 2 săptămâni) cu foarfeca sau unghiera.Colţurile rotunjite nu ar trebui să fie intrate in piele.Dacă este necesar, acestea pot fii lacuite cu lac sau oja incolora, care protejeaza unghiile de la deteriorare mecanică şi fungice.

Unghiile trebuiesc lustruite.Lustruirea ar trebui să se facă în cazul în care unghiile sunt uscate pentru a evita deteriorarea stratului protector natural de sub ele.

Toate aceste proceduri, numita “pedichiura”, care în latină înseamnă literalmente “a trata picioarele” ar trebui să fie efectuate de 1-2 ori pe luna, la domiciliu sau salon.

În saloanele de frumusete se practica 3 tipuri de pedichiura: hardware, clasice, şi Spa:

Pedichiura clasica este ideala pentru a aduce pe calea cea buna chiar si picioarele cele mai neglijate.Aceasta se poate face la domiciliu, dar va lipseste masajul picioarelor pe care sunt punctele biologice active, care contribuie la o sănătate bună.Profesionişti vă va ajuta în problemele cu pielea aspră.

Hardware (numita, de asemenea, uscata) – pedichiura include sablare de pete aspre şi unghii cu ajutorul unui dispozitiv care seamănă cu un burghiu.Avantajele sale sunt destul de convingătoare – chiar picioarele brute se vor transforma in picioare moi şi blânde.Procesul se încheie cu un masaj special al picioarelor.

Spa – pedichiura include îngrijirea suplimentara a picioarelor, masaj si aromoterapie, dar aceasta nu este potrivita pentru picioarele care au fost neglijate. Pielea de la picioare este tratate cu o lotiune, gel, curăţare şi măşti hidratante, uleiuri. Aceasta este cea mai plăcută procedura a picioarelor, ceea ce face ca pielea lor, în special moale.
loading...
STIRI ASEMANATOARE
Tendinte in frumusete primavara-vara 2016: se poarta machiajul electric

Tendinte in frumusete primavara-vara 2016: se poarta machiajul electric

Primavara deja a venit, calendaristic vorbind. Este...

Manichiura primavara-vara 2016: se poarta unghiile roz pal

Manichiura primavara-vara 2016: se poarta unghiile roz pal

Marii artisti ai lumii au venit din Europa: Pablo Picasso...

Manichiura primavara-vara 2016: ce forme de unghii sunt in tendinte

Manichiura primavara-vara 2016: ce forme de unghii sunt in tendinte

Femeilor le place sa fie la moda. Cu orice! Unghiile...

CITESTE SI...
Citeste despre: , , , , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare