Oana Frigescu s-a iubit cu Bogdan Lobonţ

23/02/2011
loading...

Povestea Oanei Frigescu de la Antena 1, care a părăsit, la sfarşitul anului trecut, domiciliul conjugal impreună cu fiica sa in varstă de zece luni, acuzandu-şi soţul că o bătea şi o înşela, a făcut valuri în ultima vreme, în presă.

adsense

Puţină lume ştie însă că Oana nu trece prima dată printr-o astfel de întâmplare. În 2005, vedeta “Observatorului” a fost implicată indirect într-un alt proces celebru, legat de un copil, cel al lui Bogdan Lobonţ, care se lupta prin tribunale cu fosta lui iubită, Loredana, pentru băiatul lor. Atunci, Oana era dragostea secretă a lui Lobonţ, însă a preferat să nu facă tam-tam pe această temă, pentru a nu se crede că ea este cauza pentru care portarul s-a certat cu fosta lui iubită.

Spune că a fost la Amsterdam, în vacanţă

“Să nu uităm că Bogdan era unul dintre burlacii cei mai vânaţi din fotbalul românesc. Toţi ne-ar fi condamnat pe nedrept, având în vedere că în acea perioadă era implicat în mult-mediatizatul scandal cu Loredana. Toată presa m-ar fi acuzat ca eu sunt mărul discordiei şi că eu aş fi lăsat un copil fără tată”, spunea Oana în 2009, în revista Zău.

Prezentatoarea susţinea, la acea vreme, că a avut cu Bogdan doar o relaţie de amiciţie şi că se afla la Amsterdam, pe vremea când el juca la Ajax, doar “în vacanţă”.

În aprilie 2009, avea o relaţie cu Temeşan. În iunie se mărita cu Andrei

În interviul acordat în 2009 revistei Zău, Oana vorbea despre Lobonţ la trecut. Iubitul ei din acel moment era Bogdan, fiul fostului preşedinte Bancorex, Răzvan Temeşan, despre care spunea că e foarte îndrăgostită. “Îmi oferă buchete uriaşe de flori. Nu-i trebuie o ocazie specială pentru asta. Spre exemplu, mi-a oferit odată un buchet cu nici mai mult, nici mai puţin de 75 de trandafiri”, spunea Frigescu.

Culmea e că doar două luni mai târziu, în iunie, Oana ajungea în faţa ofiţerului Stării Civile cu un alt bărbat, Andrei Badiu, căruia îi jura iubire veşnică. În aprilie 2010, cei doi deveneau părinţii unei fetiţe, căreia i-au spus Maria. În septembrie spunea, tot într-un interviu, că-şi mai doreşte un copil, mai ales că Andrei se înţelege atât de bine cu Maria, iar după alte trei luni uimea pe toată lumea cerând divorţul.

http://www.libertatea.ro


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Bianca Dragusanu furata in Kaufland. Vedetei i s-a furat telefonul mobil!

Bianca Dragusanu furata in Kaufland. Vedetei i s-a furat telefonul mobil!

Iubita lui Cristea a trecut in urma cu aproxmiativ...

Victoria Ruffo din “Triumful Dragostei” va juca intr-o piesa de teatru

Victoria Ruffo din “Triumful Dragostei” va juca intr-o piesa de teatru

Victoria Ruffo actrita care joaca rolul mamei frumoasei...

Mitul vampirilor din Transilvania in viziunea lui Catalin Botezatu

Mitul vampirilor din Transilvania in viziunea lui Catalin Botezatu

A doua seara deschisa de Catalin Botezatu la Bucharest...

CITESTE SI...
Citeste despre: , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare