Oana Zavoranu otravita cu mercur…

04/03/2011
loading...

Dupa tot scandalul de zilele acestea din care inca nu stim singur daca este adevarat despartirea dintre pepe si oana ziarul libertatea arunca o stire bomba “Oana zavoranu este otravita cu mercur” substanta chimica foarte periculoasa nedetectabila si care parcurge mereu tot corpul victimei!

adsense

Oana Zăvoranu suferă, in aceste zile, insă nu din cauza problemelor din viaţa sentimentală. Vedetei i-a fost descoperită o concentraţie mare de metale grele in sânge, mai ales de mercur. Aceeaşi problemă o au soţii Borcea, despre care Libertatea a scris acum câteva săptămâni.

În ultima vreme, Oana Zăvoranu a ales să apară din ce în ce mai rar pe la emisiunile de televiziune şi prin presă. Singurele apariţii publice au fost cele de la tribunal, în deja celebrul proces pe care îl are cu mama ei pentru avere. Absenţa divei are însă un motiv extrem de întemeiat: bruneta se simte din ce în ce mai rău.

Nu confirmă despărţirea

Apropiaţii Oanei ne-au povestit că vedeta are din ce în ce mai des pierderi de cunoştinţă, stări de ameţeală şi vomită de câteva ori pe zi. A slăbit aproape şase kilograme, deşi nu şi-a propus acest lucru şi acuză chiar şi tulburări de vedere.

Cu câteva zile în urmă, ea a fost la o clinică unde şi-a făcut o serie de analize amănunţite, iar rezultatul a îngrozit- o. “I-au descoperit mercur în sânge, dar şi alte metale grele. Se pare că a fost otrăvită. A fost o lovitură pentru ea. Toţi ne-am gândit la o singură persoană, ştiţi voi cu cine se tot războieşte Oana, însă nici unul nu a avut curaj s-o rostească cu voce tare”, ne-a povestit un apropiat al vedetei.

“E adevărat ce aţi aflat, dar nu vreau să vorbesc despre asta. O voi face după ce mama mea va ieşi din operaţie”, ne-a povestit Oana, care a calificat zvonurile legate de despărţirea de Pepe drept nişte “aberaţii”. “Nu-mi stă capul acum la aşa ceva”, a încheiat Oana.

(ziarul libertatea)


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Videoclip nou Inna: Club Rocker

Videoclip nou Inna: Club Rocker

Inna a lansat în sfârşit videoclip pentru piesea...

Lady Gaga acuzata ca a furat bani!

Lady Gaga acuzata ca a furat bani!

Lady Gaga a fost data in judecata, după ce a fost...

Andreea Tonciu si Mitea s-au impacat!

Andreea Tonciu si Mitea s-au impacat!

Andreea Tonciu s-a razgandit in ceea ce-l priveste...

CITESTE SI...
Citeste despre: , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare