Prima colecţie de pantofi creata de Cheryl Cole

08/12/2011
loading...

După cum ştiţi, Cheryl Cole a anunţat lansarea noul său proiect, de data aceasta legat de muzică şi modă.

Prima colecţie de pantofi creata de Cheryl Cole

De fapt este prima ei colectie de pantofi conceputa în raport cu Stylistpick. Cantareata de 28 de ani, admite că, în garderoba ei personala sunt aproximativ 2.000 de perechi de pantofi şi de asta s-a gandit sa dezvolte propria sa linie de moda.

Pantofi creati de Cheryl Cole

adsense

“În ultimele luni, am avut foarte mult de muncă, am avut multe nopti nedormite, dar a meritat. O parte din mine era foarte îngrijorata … Ei bine, faptul că ideile mele nu vor coincide cu rezultatul final şi viceversa. Dar acest lucru nu s-a întâmplat. Sunt încântata.” a declarat creatoarea.

Pantofi 2011

Cheryl Cole crede ca colectia se potriveste femeilor care au stilul sau, dar în acelaşi timp, merge si la femei cu stiluri şi idei diferite despre moda. Acesta este motivul pentru care ea a acordat multă atenţie, timp şi precizie în pregătirea fiecarui model.

Colectie pantodfi 2011/2012

Tesatura, culoarea, designul si orice altceva asociate cu crearea unei cizme, au fost selectate foarte atent, astfel încât rezultatul final sa aduca stil, eleganta si clasa.

“Eu doresc ca fiecare fată se poata conecta o parte din mine cu pantofii mei, indiferent de ceea ce face sau cum se simte la un moment dat. Toţi suntem diferiţi şi de aceea facem lucruri diferite. Dar eu sunt sigur că colectia mea are ceva pentru toată lumea.” a mai adaugat ea.
loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare