Pericolele pastilelor de dormit

28/11/2012

Milioane de oameni din intreaga lume sufera de insomnie. Mai mult de jumătate dintre aceste persoane iau pilule de a dormi sau somnifere pentru problema lor.

Pericolele pastilelor de dormit

Pericolele pastilelor de dormit

În general, somniferele sunt considerate ca un mod sigur de a obține un somn bun. Exista, cu toate acestea, pericole care stau la baza somniferelor, care nu ar trebui sa fie ignorate.

adsense

Somnifere si alcool
Pastilele de dormit nu ar trebui sa fie luate cu alcool. Alcoolul și sedativele sunt de dormit, iar corpul dvs devine o doza dubla de tranchilizante cu administrare concomitenta. Acest lucru poate cauza o afectiune in care ritmul cardiac va încetini pana la o rata periculoasa scazuta sau chiar se opreste complet. Unele persoane care folosesc pastile de dormit, merg ca somnambulii in timpul somnului prin casa.

Probleme cu somnul
Unor oameni care au utilizat pastile de somn, li se poate dezvolta o insomnie într-o etapa ulterioara, daca nu le mai ia. Organismul poate începe sa se bazeze pe ele pentru a dormi.

Somniferele poate duce la dependenta mulor oameni, corpul lor poate avea tipice simptome de sevraj atunci cand le iau sau nu.

Supradozaj
Oamenii care iau pastile de dormit au un risc mai mare de sinucidere, iar acest lucru este pentru doua motive. În primul rând, aceste persoane sunt mai stresate, iar stresul provoaca insomnie. Al doilea motiv este ca pastilele de dormit determina toleranta la ele, si poate provoca o persoana la supradozaj.

Experții spun că oamenii care iau pastile de dormit sunt la risc mult mai mare de deces decat fumatorii. Acest risc crescut este izolat și independent de alte probleme de sanatate majore, cum ar fi inima si plamani boli, și de alți factori, cum ar fi fumatul și consumul de alcool.


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre:
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.


imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare