Plantele si zodiile!

27/06/2011
loading...

Este ciudat dar se pare ca fiecare floare din gradina ta are o zodie specifica ei.


În viaţa unui om florile joacă un rol semnificativ în satisfacerea nevoilor sale estetice, şi de multe ori energice.

Influenţa floarilor asociate cu semnul zodiacal, va ajuta la depăşirea crizei, deoarece planta are capacitatea de a acţiona asupra omului.

Berbecul si azalee
Berbecul este un semn de foc, care este guvernat de Marte. Toate plantele au un total de ramuri şi o proprietate foarte puternica: consolidarea ei interioară “I” va ajuta să creaţi o personalitate puternica. Oamenii nascuti sub semnul Berbecului este bine sa aibe in casa azalee, Begonia, Guzman.

adsense

Taurul si primula
Celule sunt un semn de continuitate a pământului şi de stabilitate, care este guvernat de Venus.Taur = rezistenta. Abordări: kalanchoe, primroses ciclamă, gloxinia.

Gemenii şi Palm
Gemenii sunt un semn de aer.Potrivit este sparanghelul, feriga, palmierul si tradescantia. Aceste plante vor ajuta Gemenii sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare pentru a comunica uşor şi natural.

Racul şi Begonia
Racul este semn a elementului apa, care se află sub auspiciile Lunii. Dacă v-aţi născut sub acest semn, aveţi posibilitatea să alegeţi Calamus, Begonia, difenbahia, fuchsia, agave. Plantele pot îmbunătăţi relaţiile de familie.

Leul şi mimoza
Leul este un foc şi este situat sub auspiciile Soarelui. Plantele corespunzătoare acestui semn sunt capabile să menţină tonul fizic si starile emotionale ale omului. Potriviri: acalifa, staniu, Camellia, gardenie, mimoza, trandafir chinezesc.

Fecioara si Dracaena
Fecioara este caracterul pamant. Plantele sunt numite pentru a menţine starea de sănătate a oamenilor şi în mod constant pentru a completa potenţialul său de energie, pentru a sprijini dezvoltarea lui intelectuală. Poate aduce în casa ta aucuba, silversword, Dracaena.

Balanta si crin
Balanta este un semn de aer. Zodiacul ajută plantele în mod corespunzător şi armonios pentru a dezvolta relaţii de parteneriat. Astfel de forţe au ahimenes, azalee, crizanteme, hortensii, crin.

Scorpionul şi aloe
Scorpionul este un filigran care este protejat de Marte si Pluto. Planteke adecvate pentru a ajuta persoanele să găsească accesul lor la rezervele de energie şi pentru a spori abilitatile psihice. Dracaena ,dar cele mai potrivit pentru Scorpioni este aloe.

Sagetatorul si bambus
Sagetatorul este un semn de foc sub stăpânirea lui Jupiter.Plantele favorizează dezvoltarea de abilitati de comunicare, de ajutor în comunicare. Plante: viţă de vie, Strelitzia, bambus.


Capricornul si planta de cauciu
Capricornul este un semn de la sol sub influenţa lui Saturn. Plantele care se potrivesc lui, contribuie la realizarea de durabilitate, stabilitate şi pace. Dracaena, ienupăr, yucca, planta de cauciu, dafinesc energia remisă din spaţiu, care să conducă la abilităţile organizatorice şi administrative.

Varsatorul si Galatea
Varsatorul este un semn de aer controlat Saturn si Uranus. Plantele ajuta pe oameni să evalueze situaţii cu ochi noi şi să găsească o cale de ieşire din impas. Ei ţin de ortodoxie, conservatorism şi retrogradstvo. Potriviri: arorut, Galatea, Dracaena, artar dormitor.

Peşte şi Orhidea
Pestele se află sub auspiciile lui Jupiter si Neptun. Pentru acest semn zodiacal sunt toate plantele acvatice.Cele mai potrivite: palmierul, orhideele.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Horoscop: Care sunt zodiile care nu vor o relatie serioasa in aceasta vara

Horoscop: Care sunt zodiile care nu vor o relatie serioasa in aceasta vara

N-ati intalnit inca persoana potrivita cu care sa impartasiti...

Horoscop: Cele mai puternice zodii care pot depasi orice problema in viata

Horoscop: Cele mai puternice zodii care pot depasi orice problema in viata

Viata ne supune la multe dificultati incercand sa stabileasca...

Horoscop: Top 3 zodii care irosesc banii fara probleme

Horoscop: Top 3 zodii care irosesc banii fara probleme

Restaurante, discoteci, calatorii, haine noi, toate...

CITESTE SI...
Citeste despre: , , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare