Primele simptome ale diabetului

11/07/2011
loading...

Primele simptome ale diabetului zaharat de tip 1 şi 2 poate aparea din cauza zahărului în sânge şi pierderea de glucoză în urină. Cu câteva excepţii, aceste simptome sunt comune pentru cele două tipuri principale de diabet zaharat.

La diabetul zaharat celulele organismului nu sunt în măsură pentru a absorbi sangele din sursa principala de energie – de glucoză. Pentru a furniza energia pentru toate procesele vitale, celulele incep sa produca alte substanţe, cum ar fi grăsimi şi proteine care nu produc putere maximă.
Fără suficienta energie corpul este uşor obosit. Acesta este primul simptom al diabetului zaharat.Este, de asemenea, o scădere în greutate inexplicabilă.

adsense

Greutatea corporală prin urmare, reduce deshidratarea care rezultă din creşterea zahărului din sânge.Setea este simptomul cel mai evident. În cazul în care se usuca gura si urineazi frecvent, asiguraţi-vă că aveti nivelul suficient de zahăr în sânge.

În unele cazuri, diabetul a fost observat prin creşterea poftei de mâncare. Energia insuficienta ajunge la celule, determinand organismul sa obţina mai multe calorii si mai multe alimente. Acest lucru se manifestă ca un sentiment de foame şi de creşterea apetitului alimentar.
Inceţoşarea vederii nu este un simptom specific diabetului, dar este frecvent la hiperglicemie.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare