Proprietatile benefice ale castanelor

09/07/2011

Castanele au o mare valoare calorică şi energie, dar pentru că ele conţin saponine şi au un gust acru, ele pot fi consumate fierte.Din castanele uscate care se amesteca cu porumb,secară, grâu şi mai târziu şi făină se obtine pâine şi produse de patiserie.

Pâinea de astăzi este preparata din castane, care sunt folosite în alimentaţie, deoarece nu contin gluten. Există, de asemenea, produse de patiserie, placinte, fructe prajite care foloseste ca un substitut cafeaua si uleiul de castane.

Castanele sunt recomandate pentru adulţii expuşi la efort mare fizic şi psihic deoarece ele sunt extrem de utile pentru sistemul nervos.. Benefice pentru organismul uman deoarece au un conţinut scăzut de grăsimi şi abundenţa de vitamine A , B şi C. Fiind bogate în potasiu ajută pentru a trata bolile de rinichi sau de sânge. Castanele conţin diverse minerale şi energie care au o mare valoare.

adsense

Castanele sunt utilizate pe scară largă în medicina alternativă, în special în produsele cosmetice, pentru ca au un efect calmant asupra fetei si a parului. Extractul său este folosit ca ingredient în creme impotriva arsurilor solare.


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.


imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare