Sapun împotriva bacteriilor periculoase

06/09/2011
loading...

Spalarea frecventa a mainilor si atent cu sapun este prima recomandare si cea mai importanta pentru prevenirea bolilor infecţioase.

Menţinerea igienei este o parte adecvată este una dintre cele mai simple metode pentru a evita gripa, raceli si alte boli.Cele mai multe infecţii în organism, este prin contact cu mainile. În afară de viruşi de gripa si raceala,spălatul pe mâini vă poate proteja de infecţia cu bacterii, cum ar fi salmonella si E. coli

adsense

În fiecare zi atingem obiectele filmate cu microbi diferite: butoanele de lift, mânerele uşilor, tastaturile de calculator,etc.Microbii cad pe mâinile noastre, şi, prin urmare, în ochi, nas sau gura.
Epidemiologii sunt sfătuiţi să urmeze în special curăţarea mâinilor în timpul zilei de lucru şi obligatoriu înainte de fiecare masă. Mâinile trebuie spălate după fiecare vizită la toaletă, în contact cu bolnavi scutece, schimbarea copilului, atingerea animalelor,după fiecare strănut,tuse.

Pentru a fi eficace, trebuie să te speli apa calduta, care urmează să fie viguroasa şi durează între 15 şi 30 de secunde. Expertii recomanda folosirea a mai mult săpun antibacterian şi gel dezinfectant împotriva infecţiei, care ucide aproximativ 99% din bacterii.

Echinacea ajută, de asemenea. Organismul are capacitatea de a lupta contra virusilor prin sistemul său imunitar. Uneori, cu toate acestea, din cauza proastei nutritii, slaba circulaţie, lipsa de somn si stres, sistemul imunitar slăbeşte şi nu poate funcţiona corect.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
5 lucruri de evitat in 2016 pentru o piele frumoasa

5 lucruri de evitat in 2016 pentru o piele frumoasa

Pielea frumoasa este visul oricarei femei. Daca ai...

Sfaturi de machiaj pentru femeile cu pielea palida

Sfaturi de machiaj pentru femeile cu pielea palida

Femeile cu pielea palida ar trebui sa fie deosebit...

Aveti pielea uscata? Aceste alimente va ajuta sa scapati de aceasta problema

Aveti pielea uscata? Aceste alimente va ajuta sa scapati de aceasta problema

Daca aveti pielea uscata trebuie neaparat sa incercati...

CITESTE SI...
Citeste despre: , , , , , , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare