Se poarta din nou brosele!

11/09/2011
loading...

Accesoriu multifuncţional – brosa a incetat sa se mai poarte pentru mai mulţi ani. Analiştii de moda spun ca acum se intoarce inapoi in tendinte.

Un pionier în acest domeniu este o casa de moda Chanel, care a lansat fuste decorate cu broşe. Acum, fiecare articol de îmbrăcăminte purtat de o celebritate, stralucitoare are si o brosa.

Nu este necesar să se urmeze vechea tradiţie de a purta acest accesoriu – ace mari ataşate de gât şi mici pe umăr. Brosa de astazi este peste tot pe curea, poseta, pantaloni, fuste şi pălării.
În ceea ce priveşte proiectarea de broşe, rămâne tema tradiţionala de flori, care este conectata la tema de animale. Aceste brose sunt potrivite pentru tinutele elegante mai mult.

adsense

In tinuta pentru club sunt recomandate broşele cu forme abstracte, care uneori depăşesc standardele aşteptate.

Deşi in abordarea democratică a brosei, ar trebui sa stii cateva reguli generale pentru purtarea ei.
Broşele textile atârna pe o parte a corpului pe care doriţi să stea afară – în aşa fel încât o broşă pe umăr atrage atenţia asupra pieptului. Broşa nu ar trebui să fuzioneze cu tesatura de hainele tale. Nu are niciun sens să combinaţi brosa cu accesoriile, care are detalii luminoase şi strălucitoare. Broşa este incompatibilă cu un colier.

Brosa sta bine si pe o haină simplă, ceea ce face tinuta mai elegantă şi scoate în evidenţă individualitatea dumneavoastra.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , , , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare