Secrete din culisele telenovelei “Triumful dragostei”

07/01/2012
loading...

Telenovela “Triumful Dragostei” e pe cale sa se sfarseasca asa ca va vom dezvalui cateva secrete din spatele camerelor de filmat pe care nu le stiati.

Triumful dragostei

adsense

Personajul Linda, interpretat de actrita Dorismar, a suferit un accident fatal in telenovela, pentru ca telespectatorii au cerut eliminarea acesteia din poveste.

“Vrem sa renuntam la personajul ei, pentru ca targetul nostru este alcatuit, in proportie de 68%, din publicul feminin. Astfel, ambitia Lindei i-a adus sfarsitul in telenovela, pentru ca publicul nu a vrut sa o mai vada”, a afirmat producatorul Salvador Mejia.

William Levy a fost considerat vinovat de despartirea lui Maite Perroni de Carlos de la Mota, iubitul ei din acea perioada.


In legatura cu acest subiect, William a spus la vremea respectiva urmatoarele: “Nu am nicio legatura cu cele intamplate. Daca vreti sa aflati motivele despartirii, intrebati-i pe ei. Barfele de acest fel nu sunt genul meu”.

Pablo Montero, care joaca rolul gradinarului Cruz, s-a intors la compania Televisa, dupa ce a trecut printr-o perioada grea in viata lui personala.

Actorul si-a pierdut fratele, pe Oliver Montero, intr-un accident de masina si a fost arestat, dupa ce a fost prins cu cocaina asupra lui.

Moartea lui Juanjo (Cuauhtemoc Blanco), fiul personajului Milagros, a scazut cu mult numarul de telespectatori care urmareau telenovela. Astfel ca, producatorul Salvador Mejia a decis sa-l reintroduca in serial, modificand scenariul initial.

Melodia “Tres palabras”, cantata de Luis Miguel, a fost genericul telenovelei “Triumful dragostei” pe o perioada determinata de timp, pentru ca versurile acesteia nu reflectau drama din serial.

Cantecul “Mujer de Sol” era planul de rezerva al lui Salvador, in cazul in care publicul nu era de acord cu piesa aleasa initial.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Maite Perroni apeleaza la metode naturiste ca sa arate impecabil

Maite Perroni apeleaza la metode naturiste ca sa arate impecabil

Maite Perroni este una dintre cele mai frumoase actrite...

Maite Perroni ar putea juca in telenovela “Primera Dama”

Maite Perroni ar putea juca in telenovela “Primera Dama”

Maite Perroni se afla printre candidatele pentru telenovela...

Nu pierdeti ultimele 5 episoade “Triumful Dragostei”!

Nu pierdeti ultimele 5 episoade “Triumful Dragostei”!

Telenovela “Triumful Dragostei” difuzata...

CITESTE SI...
Citeste despre: , , , ,
COMENTEAZA

1 Raspuns la “Secrete din culisele telenovelei “Triumful dragostei””

  1. anton nina on January 13th, 2012 21:23

    a fost super filmul super tare ii iubesc mult de tot pe lewj si maitte

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare