Solar: argumente pro şi contra

29/07/2011
loading...

In secolul 20 cand vine vorba de moda si bronz toate femeile fug la plaje sau la saloane de bronzat.Între bronzul natural si cel de la solar exista o mare diferenţă.

Pro-uri
Solarul are o multime de avantaje in comparatie cu soarele. În primul rând, este disponibil pe tot parcursul anului. Pentru accesibilitate înseamnă nu numai posibilitatea de a vizita solarul in timpul iernii, dar costul său – fiecare familie poate plăti din bugetul său pentru solar.

adsense

În al doilea rând, procedura nu ia mult timp (spre deosebire de orele petrecute pe plaja). În plus, durata sa este extrem de evaluata, iar acest lucru reduce riscul de arsuri ale pielii.

În al treilea rând, radiaţiile în bronzare sunt utilizate în mod selectiv, o parte a spectrului de frecvenţe este filtrat, iar acest lucru reduce efectul de fotoimbatranirea pielii, care are inevitabil loc sub actiunea razelor ultraviolete.

Contra
Scurta sesiune a fost făcută posibilă de radiaţii de mare intensitate. O intensitate mare înseamnă stres pentru pielea ta – semnificativ mai mare decât bronz. Cea mai mare intensitatea a razelor ultraviolete inseamna mai multe leziuni celulare si moleculare la nivelul pielii.

Trebuie amintit faptul că bronzul nu tine doar estetică, ci şi de sănătate. Este o sinteza de vitamina D3, care se efectuează în conformitate cu radiatii UV. În timpul iernii, puteţi vizita solarul, dar că este moderat nu încerca să realizeze un bronz de bronz. În timpul verii, bronzul optim obţinut în vreme noroasa este necesar combinat cu o cremă de bronzat. Această abordare va oferi cel mai frumos bronz cu un risc minim şi maxim de beneficiile pentru sănătate.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Manichiura moderna de vara: 7 modele de unghii cu oite

Manichiura moderna de vara: 7 modele de unghii cu oite

Indiferent daca voi credeti sau nu in horoscop, astrologie...

Se poarta coafurile cu esarfe in vara 2015

Se poarta coafurile cu esarfe in vara 2015

Coafurile cu esarfe sunt in tendinte vara aceasta....

Fustele vaporoase in tendinte! Cum le purtam vara aceasta

Fustele vaporoase in tendinte! Cum le purtam vara aceasta

Fustele vaporoase sunt unele dintre acele haine care...

CITESTE SI...
Citeste despre: , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare