Stiati care sunt cele mai murdare locuri din casa? Sfaturi pentru a scapa de bacterii!

30/06/2011
loading...

Desi puteti petrece mult timp spaland casa, trebuie sa stiti ca exista multe locuri care sunt inca murdare chiar si dupa stergerea lor.Ce trebuie sa faceti?


Una dintre cele mai murdare locuri din casa sunt mânerele uşilor. Acolo a trăit o mare cantitate de microbi, deşi unele sunt inofensive si chiar utile. Ci să se concentreze pe câţiva care sunt cu adevărat periculoase.

Chiar pe mânerele uşilor sunt germeni care le va aduce, atunci cel mai probabil in gura, pentru că nu cred chiar despre asta, dacă vă atingeţi buzele tale. În fiecare zi, frecati cu detergent usa mânere pentru a vă proteja şi de cei dragi de la infecţie .

adsense

In bucatarie, living germeni cele mai periculoase din casa ta, dar cele mai multe dintre ele sunt colectate în chiuvetă. Nu se colecteze cât mai multe bacterii din carne crudă şi ouă . Daca puneti carne crudă în chiuvetă sau spălaţi-l, apoi spălaţi-vă imediat întregul chiuveta cu detergent sau oţet.


Tastatură de calculator este, de asemenea, plina de bacterii.Bacteriile vii de pe taste ataca stomacul.Unele tastaturi au germeni mai multi decât pot fi găsiti pe toaletă.

Spălaţi-vă pe mâini înainte de a utiliza computerul şi apoi ocazional, curăţaţi-tastatura cu un aspirator special, mai ales dacă aveţi prostul obicei de a mânca în timp ce lucreati.

Telecomanda televizorului este plina de microbi, care traiesc in picaturi mici de grasime secretate de piele precum şi rezidurile alimentare, care sunt lăsate pe telecomandă.

Unele bacterii, cum ar fi stafilococii, pot trăi timp de câteva luni, deci imaginaţi-vă ce se întâmplă de fiecare dată când atingeţi telecomanda, apoi atingeţi fata sau mancati ceva.

Dacă soţul sau soţia dumneavoastră este bolnava, patul vostru va deveni, de asemenea, un loc periculos. Dormiti separat, atunci când unul dintre voi este bolnav si spalati de cel putin odata pe zi lenjeria la temperaturi ridicate pentru a distruge orice germeni periculoasi.

Periuta de dinti, care curata dantura dvs. ascunde printre peri mii de microbi.
Expertii recomanda ca periuta să se usuce şi să rămână uscata dupa perierea dintilor.Nu folostiti o periuta de dinti mai mult de 2 -3 luni.Este de ajuns sa va spalati pe dinti odata si bine decat de 10 ori si prost.

Cada de baie este, de asemenea, plina de bacterii, în principal, stafilococi. Cele mai multe bacterii, cu toate acestea, trăiesc în jacuzzi. De fiecare dată când utilizaţi cada sau jacuzzi, spalati-o cu detergent si stergeti-o bine cu o cârpă.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Cum vrea zodia ta sa-ti decorezi casa

Cum vrea zodia ta sa-ti decorezi casa

Semnul zodiacal spune multe despre personalitatea ta....

Decor galben de primavara, tendinta de top in 2014

Decor galben de primavara, tendinta de top in 2014

Galbenul este culoare de top in decorarea casei pentru...

Sfaturi simple de Feng Shui pentru casa

Sfaturi simple de Feng Shui pentru casa

Scopul Feng Shui este de a crea un mediu de viata care...

CITESTE SI...
Citeste despre: , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare