Tatuaje moderne

30/07/2012
loading...

Sunt oameni carora le place sa se tatueze, altii carora nu le place sa faca acest lucru. Totuşi tatuajul oferă individualitate şi “makeover” fiecarui organism.

Tatuaje moderne

Tatuaje moderne

Mulţi oameni investesc intr-un semn simbolic, dar unii oameni o fac o pentru frumuseţe de simplu. Tatuajul caracterizeaza foarte bine proprietarul acestuia, astfel încât alegerea joacă o semnificaţie importantă.

adsense

Va vom prezenta tendinţele modei în tatuaje.

Îngerii
Aceste tatuaje sunt realizate in orice parte a corpului, inclusiv antebraţe, umeri, piept, picioare, spate si partea inferioara a spatelui. Tatuajele cu ingeri sunt adesea simbolice pentru oameni. De obicei, aceste tatuaje sunt alese de către oamenii care cred în Dumnezeu.

tatuaje cu ingeri

Fluturi
Fluturii sunt un simbol al libertăţii interioare. Ca şi un fluture, femeile au cunoscut o transformare importantă în timpul dezvoltării sale.

tatuaje cu fluturi

tatuaje cu fluturi

tatuaje cu fluturi

Flori
Unul dintre motivele cele mai populare in tatuaje rămân florile. Doamnele aleg tatuajele cu flori, pentru un efect estetic. Florile sunt romantice, dulci şi clasice.

tatuaje cu flori

Delfin
Delfinul simbolizeaza libertate, generozitat, dragoste si placere. De obicei pentru marinarii ei avertiza un pericol iminent. Prin urmare, cu tatuajele cu delfini tin departe răul. În simbolismul creştin delfiniul este asociat cu imaginea lui Isus ca şi Creator şi Mântuitor al lumii umane.

tatuaje cu delfini


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare