Taurii evoluează din punct de vedere profesional

20/03/2011
loading...

Alexandra Liliana Ianos, 6 mai 1985, ora 7.30, Glina. Taur cu ascendentul în Gemeni.


Veştile bune sunt legate de evoluţia profesională şi de cea socială. Acestea necesită însă parcurgerea unor etape de maturizare şi de acumulare a unui capital personal care să fie remarcat şi valorificat. Cel mai puţin bune sunt cele legate de sănătate şi de situaţia financiară în general. Aveţi înclinaţia, greu de controlat, de a vă orienta către câştiguri imediate, dar acesta nutrebuie să fie scopul tuturor acţiunilor dv. Dorinţa de acumulare poate deveni o sursă de stres, care vă va măcina atât de mult, încât nu vă veţi mai ocupa de altceva. Se recomandă, măsură în toate.

adsense

George Diaconu, 14 octombrie 1982, ora 7.00, Braşov. Balanţă cu ascendentul în Balanţă.

Vor apărea evenimente provocatoare în plan relaţional. Chiar dacă nu sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, este important să reflectaţi la cauzele nereuşitelor, pentru a le înţelege şi pentru a le remedia. E nevoie de un progres deosebit, de o depăşire a propriilor limite pentru a putea construi o relaţie armonioasă. Puteţi relaţiona frumos cu oricine, dar pot interveni complicaţii, provocate de dorinţa dv. nerealistă de perfecţiune. Dacă acceptaţi şi înţelegeţi adevărul legat de relaţii, veţi putea trece la etapa următoare.

Mariana Mocanu, 22 septembrie 1969, ora 6.00, Iaşi. Fecioară cu ascendentul în Fecioară.

Anul acesta şi următorul ar putea clarifica situaţia relaţională, prin schimbări importante la acest capitol. Chiar dacă aduc complicaţii şi provocări, aceşti ani nu vor părea mai dificili decât ultimii doi, pentru că nu mai sunt vizate domenii ca sănătatea şi stilul de viaţă. Dacă aţi schimba câte ceva în viaţa dv., ar fi foarte bine. Dacă nu, veţi simţi nevoia să faceţi acest lucru. Uitaţi de ideile şi de principiile dv. cu privire la felul în care partenerul de cuplu sau ceilalţi oameni ar trebui să arate ori să se poarte. Fiţi mai tolerantă!

Daniela Corina Boariu, 5 iunie 1967, ora 5.30, Oneaga. Gemeni cu ascendentul în Gemeni.

Pentru că rudele şi prietenii sunt persoane importante pentru dumneavoastră, faceţi eforturi ca să cultivaţi relaţii corecte şi frumoase cu acestea. Este bine să vă propuneţi să întoarceţi înzecit ajutorul pe care îl primiţi, ca o formă de recunoştinţă faţă de divin. Sunt multe elemente care indică şansă de evoluţie, aşa că nu vă rămâne decât să vă găsiţi locul în cadrul unui grup, într-o instituţie sau într-o firmă privată. Vă avantajează o poziţie profesională discretă, într- o echipă, pentru că diminuează egoismul şi vă mobilizează toate resursele şi energia.

Sursa ziarual libertatea


loading...
STIRI ASEMANATOARE
Horoscop septembrie 2013

Horoscop septembrie 2013

Iata care sunt previziunile pentru luna septembrie....

Horoscop iulie 2013

Horoscop iulie 2013

Luna iulie va fi foarte potrivita pentru a va relaxa...

Horoscop iunie 2013

Horoscop iunie 2013

Previziunile astrologice pe luna iunie 2013 pentru...

CITESTE SI...
Citeste despre: , , , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare