Tendinţele actuale pentru genţile de mână

15/07/2011
loading...

Tendinţele pentru toamna-iarna 2011 sunt extrem de liberale. Designerii arată colecţiile lor in combinatii indraznete de mătase, piele,paiete, marimi, forme si culori. Tu singura trebuie să decizi dacă doresi să combini poseta cu pantofii şi curelele, sau sa selectezi diferite culori şi ţesături.

adsense

Alb, gri, maro, bej, negru, aceste culori sunt la moda.De asemenea, puteţi selecta o culoare personalizată pentru toamna – roz, violet inchis sau albastru, tonuri de nisip. Diverse semne,elemente etnice, florale sunt imprimate pe genti dar selectaţi ceea ce vă place şi scoate în evidenţă stilul dumneavoastră.Posetele crosetate sunt de asemenea potrivite. Forma şi dimensiunea lor sunt diferite, în funcţie de preferinţă.

Gentile standard de dimensiuni medii, cu manerul lung şi o culoare simpla sunt perfecte pentru femeile care vor sa arate bine la locul de muncă. În majoritatea cazurilor, se combină culoarea pantofiilor dvs cu geanta.

Genţi de mână colorate vorbesc foarte mult despre starea de spirit a femeii. Acestea sunt potrivite pentru sfârşitul verii şi începutul toamnei, pentru că puteţi pune pantofii adecvati.Pentru o femeie care poarta aceste geanti sunt decizii curajoase şi responsabile, deoarece alegerea de culorilor şi combinaţiilor sunt eliberate gustul şi simţul de frumusete.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare