Tinute sport pentru primavara 2012 de la Victoria Secret

23/03/2012
loading...

Mesajul transmis de Victoria Secret a fost întotdeauna dat doamnelor tinere care doresc sa fie sexy, atat in pat cat si la plajă, în viaţa de zi cu zi, sau chair la sala de gimnastică.

Tinute sport pentru primavara 2012 de la Victoria Secret

Îngerul a prezentat un brand nou de sport prin colectia Sport Sexy VSX pentru primăvara anului 2012.

adsense

Sutiene sport şi distanţiere în mişcare! Modelele convenabile sunt ţinute în culori simple, la care a fost adăugata o culoare proaspătă şi flerul pentru un accent izbitor.

Tinute sport pentru primavara 2012

Să ne amintim cât de important este un sutien sport pentru frumusetea sanilor nostri.

Fără un sutien adecvat in timp ce facem sport, totul poate lua o intorsatura ciudata sau chiar o deformare. Acest lucru este valabil mai ales pentru femeile cu sani mari sau cu implant, care se bucură, de asemenea, de valorile lor si va trebui să aibă grijă de ele.

O echipa de cercetare de la Universitatea din Portsmouth, Anglia, au constatat ca pieptul în timp ce rulează, se mişcă în trei direcţii necontrolate, care afecteaza ireversibil tesuturile delicate.

Cercetatorii spun ca purtarea unui sutien de sport – din bumbac si spandex, a redus mişcarea pieptului, cu o medie de 60%.

Victoria Secret

Tesatura trebuie să fie moale şi transpiraţia absorbita. Evoluţiile recente din materiale compozite – bumbac cu elastan sunt cele mai potrivite.
loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare