Tinutele galbene te fac mai fericita. Poarta-le cu incredere!

07/04/2012
loading...

In sezonul actual tinutele galbene sunt hipermoderne asa ca va sugeram sa le purtati masi ales ca vor aduce fericire in viata ta.

Tinutele galbene te fac mai fericita

Galbenul este culoarea stralucitoare primara, este expansiva – un sentiment de mişcare şi de multe ori domină peste alte culori.

Galbenul este culoarea soarelui. Acesta este asociata cu bucurie, fericire si inteligenta, creează un efect de încălzire, provoaca veselie si stimuleaza activitatea mentala.

adsense

Nuantele de galben nu este la primul sezon care se mentine in fruntea celor mai multi designeri de moda, acest lucru se datorează capacităţii galbenului pentru a lumina orice aspect.

Pariaţi pe această culoare luminoasă şi veselă, nu numai în haine, dar, de asemenea, pantofi, genti de mână şi toate accesoriile pe care în mod normal, trebuie sa le ai. Combinatia unor accesorii din mai multe culori la o rochie de culoare albă sau neagră, face corpul foarte modern şi elegant.

Galbenul combinat cu alb da luminozitate si energie. Aceasta culoare este foarte eficienta pentru a atrage atenţia, aşa că este necesar sa evidenţiati cele mai atractive ale corpului dumneavoastră.

SFAT: Tinerele ar trebui sa poarte galben negricios şi nuanţe moi, iar doamnele galben, cu pielea deschisa la culoare.loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare