Tratamente alternative pentru infertilitate

14/12/2012

Exista multe tratamente alternative pentru infertilitate, fara interventie medicala. Modurile in care va puteti imbunatati sansele de a concepe un copil sunt multe. De exemplu, puteti face diagrame ale ciclului pentru a schimba stilul de viata sau dieta dvs sau sa luati vitaminele adecvate.

Tratamente alternative pentru infertilitate

Tratamente alternative pentru infertilitate

adsense

Daca va decideți sa începeți sa va îmbunatatiti sanatatea dumneavoastra, în speranța de a ramane gravida, atunci va vom oferi cateva sfaturi cu privire la modul de a crește fertilitatea.

Terapia mentala
Terapia mentala se refera la relația dintre starea de sanatate mentala și starea de sanatate a organismului nostru: yoga, acupunctura, biofeedback, meditație, imaginația ghidata, rugaciune, CBT, terapie de grup, hipnoza, scris expresiv, terapie prin arta si rasete va poate ajuta sa faceti fața cu infertilitatea.

Cresterea fertilitatii cu renuntarea la obiceiurile proaste.

Dacă stați până târziu, nu suficient de achiziție de somn. Și e rău pentru fertilitatea. Unele studii au gasit o legatura intre obiceiurile de somn saraci si neregulate menstruație. Acesta poate fi un simptom de infertilitate. De asemenea, un studiu a constatat o creștere mică în rândul avorturi spontane asistente medicale care au lucrat în tura de noapte.

Obiceiurile proaste de somn poate duce la probleme de greutate atat la barbati cat si la femei. Peste sau sub intervalul de greutate sanatos poate duce la probleme de infertilitate.

Oamenii care stau pana tarziu pentru mai multe motive diferite, trebuie sa renunte la acest obicei.

Insomnia pe de alta parte, poate fi un semn de depresie. Terapiile mentale menționate mai sus va ajuta la reducerea stresului. Combinația dintre cele doua terapii ar putea duce la un miracol pe care îl asteptati. Cel mai important lucru este sa stati calme și echilibrate și gata pentru ceea ce va urma.


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.


imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare