Tunsori pentru bărbaţi 2012

30/01/2012
loading...

În tendinţele modei actuale tunsorile nu mai este o preocupare care afecteaza doar femeile, aşa că astăzi am vrut să vă prezentam tendintele pentru batbati impuse în 2012.

Tunsori pentru bărbaţi 2012

Tunsoarea cu un stil foarte scurt, pe părţile laterale şi spate, şi bretonul lung este ideala pentru cei care doresc un look versatil, care poate fi formal si casual, în funcţie de modul de pieptanare.

adsense

Această nouă propunere este foarte asemănătoare, deşi aceasta este diferită de cea anterioară,parul este lăsat într-o lungime mai mare decât prima propunere, astfel încât contrastul este mai agresiv.

Această propunere este foarte tinereasca, ideala pentru barbatii răzvrătiţi, care se joacă cu diferite lungimi de păr, care conferă un aspect foarte casual.

Acest stil de tunsoare nu are nevoie de aranjat sau de pieptenat parul.

În opoziţie cu toate propunerile prezentate, acest stil de tunsoare scurta, tăiata aproape de zero este, de asemenea o tendinţa importanta în 2012, care este proaspăta şi ideala pentru barbatii cu orice tip de păr.

Pentru barbatii care se bucura de un aspect mai formal şi de birou,aceasta propunere pentru 2012 va fi fără îndoială in tendinte,parul trebuie sa fie de lungime medie si pieptănat pe spate şi lateral iar bretonul dat pe spate.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare