Tunsori moderne 2012

03/01/2012
loading...

Astăzi vom prezenta câteva dintre tendinţele cele mai importante pentru păr 2012, care poate fi o alternativă elegantă care oferă o răsucire pentru look-ul dvs şi pentru femeile care tind sa se plictiseasca cu uşurinţă de imaginea lor.

tunsori moderne 2012

adsense

Păr gros lung cu breton:

tunsori moderne 2012

Bretonul gros se bucură de o enorma popularitate in moda din 2012, şi devine alegerea ideală pentru a lua o monotonie a parului lung.
Bretonul este cel mai bun mod de a scoate in evidenta cadrul feţei şi da o notă de modernitate şi eleganţă la cele mai multe coafuri.
Tunsori in scari:

In 2012 coafurile voluminoase vor rămâne una dintre cele mai populare ale anului deoarece acestea ofera un aspect măgulitor. Şi sunt alegerea perfectă pentru cei care nu se tem să se joace cu părul său,cei care vor face o schimbare dramatica in aspectul lor.

Pe lângă straturile asimetrice sunt o modalitate foarte simplă de a adăuga dimensiune parului, care au o textură foarte moale, care este ideala pentru acest sezon, nu uitaţi ca predomina coafurile voluminoase.
Coafuri cu bretonul intr-o parte:

Aceste tunsori sunt categoric recomandate pentru cei care caută pentru un look feminin, simplu şi irezistibil. Văzând aceste coafuri sunt foarte bine însoţite de un breton intr-o parte,care adaugă mai mult interes pentru look-ul tau.


loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , , , , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare