Vezi cum te imbraci in sezonul tomana-iarna 2012/2013

02/09/2012

Totul despre tendintele de top de toamna-iarna 2012/2013, idei pentru modul de a le purta si sugestii pentru cumpărături. Echipa noastra va ajuta sa investiti in ceea ce trebuie pentru sezonul ce urmeaza.

Tinute de top pentru toamna-iarna 2012/2013

Tinute de top pentru toamna-iarna 2012/2013

adsense

Dar pentru a face o tranzitie lină de la vara in toamna, azi am promis o previzualizare scurtă a tendintelor puternice pentru sezonul 2013, cu exemple de la cei mai buni designeri.

Aceste tendinte de moda 2013 sunt împărtite în două părti. Prima parte este rupta de pantaloni, blană de culoare, piele neagra, fete superbe, masculine, tendinte de militar (pe care le puteti vedea aici), si astăzi vom continua cu numărul 7.

7.Provincie

moda tomana-iarna 2012/2013

Caseta de culori de camuflaj, tweed si tricoturi – toate în spiritul nobil al divertismentului de week-end din castele din jurul Angliei ai Frantei.
moda tomana-iarna 2012/2013

8.Orient

Orient

Culori, imprimeuri, tesături, modele si siluete care vorbesc de zeci de asiatice inspirate ale designerilor majori în această toamnă.
Orient

9.Feminitatea absolută

moda 2013

Fetele legate cu centuri de la talie. Repere – umeri si solduri. Foarte feminin, foarte frumos.
moda 2013

10.Violet

Violet

Pentru toamna 2012 Prada, Chanel, Bottega Veneta, Dior, Versus, Gucci, Erdem, Emporio Armani, Akris, precum și zeci de alte case de moda, sunt “obsedate” de această culoare superba, intensă și profundă, regala si senzuala.
Violet

11.Iluzii optice

Iluzii optice

Printurile înseala ochi pentru trei dimensiuni, dar în asa fel încât lumea să nu-si de-a seama.
Iluzii optice

12.Volume

Volume

Strânse la nivelul taliei, frumusetile clasice devin femei ale viitorului – puternice, dar delicate, cu un strat supradimensionat unic si o pereche de pantaloni stramti.
Volume

13. Flori de iarnă

Flori de iarnă

Cu toate acestea, nu este nimic mai mult feminin decat florile – din fericire, acestea sunt proaspete si din belsug pe tot parcursul iernii.
Flori de iarnă


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
CITESTE SI...
Citeste despre: , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.


imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare