Zodiacul Pasarilor pentru 2015: tu ce pasare esti?

19/01/2015

Dintre toate zodiacele, cel al Păsărilor are nu 12 zodii, ci… 13. Un număr magic, încărcat – surprinzător – cu multe aspecte pozitive (și fără niciuna dintre superstițiile negative știute).
Horoscopul Pasarilor pentru 2015

E și firesc să fie așa, dacă ne gândim că păsările sunt simbolul perfecțiunii… în zbor. Cele 13 zodii reprezintă tot atâtea tipologii umane, descrise însă prin caracteristicele a 13 ființe înaripate.

Horoscopul Păsărilor pentru 2015. Zodia Prigoriei
21 ianuarie – 17 februarie
Date generale. Cei născuți în semnul Prigoriei au un temperament pătimaș și energic. În general, prigoriile sunt persoane orgolioase, certărețe, dar și cu mare atașament față de valorile familiei și ale căminului.

adsense

Predicții pentru 2015. Anul acesta vă va aduce consolidarea poziției, în societate și la locul de muncă. În carieră, lucrurile se mai relaxează. Veți munci mai puțin, dar mai eficient și pentru bani mai mulți. În prima jumătate a anului și relațiile de cuplu vor fi în ascensiune. A doua jumătate a anului este favorabilă negocierilor de orice fel, încheierii de contracte, investițiilor.

Horoscopul Păsărilor pentru 2015. Zodia Sticletelui
18 februarie – 17 martie
Date generale. Persoanele din zodia Sticletelui sunt persoane colorate și foarte sociabile. Le face plăcere să se afle în mijlocul oamenilor, fie că este vorba despre prieteni vechi sau despre noi cunoștințe. Faptul de a fi înconjurați de oameni pe care îi iubesc le dă un sentiment de siguranță. Sunt, de asemenea, foarte creative, dar nu întotdeauna își găsesc locul și motivația pentru a da frâu liber creativității. În pofida imensei lor sociabilități, trebuie ținut cont și de faptul că sunt firi iritabile, temperamentale, dar nu neapărat conflictuale.

Predicții pentru 2015. Pasiune și emoție intensă, în cuplu și în plan profesional. Multe proiecte vor prinde rod, în acest an. Este un an al relațiilor, al comunicării, bogat în evenimente care scot în evidență latura creativă și sensibilă a nativilor. Să fie atenți însă la deciziile pe care le vor lua în acest interval, nu întotdeauna primul impuls e cel corect.

Citeste tot zodiacul pe AntenaSatelor.ro


loading...
loading...
STIRI ASEMANATOARE
Moda iarna 2015/2016: 5 pasi simpli pentru un aspect elegant in sezonul rece

Moda iarna 2015/2016: 5 pasi simpli pentru un aspect elegant in sezonul rece

Moda iarna 2015/2016: In pragul iernii va prezenta...

Tendinte machiaj toamna-iarna 2015-2016: se poarta buzele de aur

Tendinte machiaj toamna-iarna 2015-2016: se poarta buzele de aur

Dupa cum stiti, ne place machiajul care este legat...

5 modele de ghete moderne in toamna 2015

5 modele de ghete moderne in toamna 2015

Ghetele pana la glezna sunt cele mai la indemana la...

CITESTE SI...
Citeste despre: , , ,
COMENTEAZA

Trebuie sa fii logat pentru a comenta.


imagineamea.info pe Google+

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

ziare